Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz ahır görmek

Rüyada temiz ahır görmek

Rüyada temiz ahır görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, çıkış yolları bulacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz ahır gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla değişik olaylar yaşıyabilirsiniz.

Rüyada temiz ahır görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, iyi huylar edineceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ahıra girmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolu ahır görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada hayvan ahırı görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulur.

Rüyada ahırda hayvan pisliği görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada ahırda yıkanmak eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayvan dolu ahır görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına işarettir.

Rüyada yanan ahır görmek yeteneklerini geliştirmeye, kişinin hayatının değişeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments