Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahırda saklanmak

Rüyada ahırda saklanmak

Rüyada ahırda saklanmak işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine yorulur.

Rüyada ahırda saklanmak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili şeylerde şanslısınız.

Rüyada ahıra saklanmak güzel günler yaşayacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ahırda saklanmak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada at ahırı görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, para kazanmaya başlayacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ahır kapısı görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, kazancının bereketleneceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına delalet etmektedir.

Rüyada ahırda saman görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına tabir olunur.

Rüyada ahır ve inek görmek çok daha iyi günler göreceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada ahıra taşınmak geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, iyi halinin kalmayacağına delalet eder.

Rüyada ahır pisliği görmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, mutluluktan havalara uçacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments