Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahırda yumurta toplamak

Rüyada ahırda yumurta toplamak

Rüyada ahırda yumurta toplamak yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, kavgaların biteceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, sözlerinden çıkmayacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada ahırda yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen kişilerin şikayetleri sizinkilerden daha az sayıda veya daha önemsiz olabilir.

Rüyada ahırdan yumurta toplamak onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada ahırda yumurta toplamak zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, sorunların ortadan kalkacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ahırda yumurta görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, bir organizasyona katılacağına delalet eder.

Rüyada boş ahır görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ahırda tavuk görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ahır kapısı görmek kederinin dağılacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına tabir olunur.

Rüyada temiz ahır görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, güç ve para kaybedeceğine, ev sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kendini ahırda görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments