Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahır temizlemek

Rüyada ahır temizlemek

Rüyada ahır temizlemek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, hayırlı ve güzel olacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ahır temizlemek gördüyseniz:

  • Sevdikleriniz sizden ilgi bekliyor.

Rüyada ahır temizlemek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahırı temizlemek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, insanlarla arasının açılacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına yorulur.

Rüyada ahırı temizlediğini görmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına rivayet eder.

Rüyada ahırda saman görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına işarettir.

Rüyada ahırda domuz görmek ağız tadının bozulmayacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahır pisliği görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, bir takım sorunlar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada temiz ahır görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada dolu ahır görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, tamamen içine kapanacağına, sorunların tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments