Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahırda dana görmek

Rüyada ahırda dana görmek

Rüyada ahırda dana görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, yeni bir eve taşınacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ahırda dana gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle kavga edebilirsiniz.

Rüyada ahırda dana görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine işarettir.

Rüyada ahırda uyumak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini ahırda görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine işarettir.

Rüyada ahırda olmak çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada ahıra saklanmak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, ruhsal olarak etkileneceğine yorulur.

Rüyada ahırda çok inek görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahırda yumurta toplamak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyun ahırı görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments