Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at ahırı görmek

Rüyada at ahırı görmek

Rüyada at ahırı görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, gözyaşlarının dineceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yüksek makamlara geleceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada at ahırı gördüyseniz:

  • Kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada ahırda atlar görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ahırda at görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına rivayet eder.

Rüyada at ahırı görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ahırda kuran okumak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine rivayet eder.

Rüyada ahıra taşınmak zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada ahır süpürmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada ahırda hayvan görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada ahır gibi ev görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments