Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık odada kalmak

Rüyada karanlık odada kalmak

Rüyada karanlık odada kalmak iyi kısmetleri olacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık odada kalmak gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerine bir süre ara vermişe benziyorsunuz.

Rüyada karanlık odada kalmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada karanlık odada yatmak kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık odaya kapatılmak işinin en iyisi olacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına delalettir.

Rüyada karanlık odada oturmak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık bir odaya girmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık odaya girmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına inanılır.

Rüyada karanlık odadan çıkmak çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık odada ağlamak aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments