Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanfil tohumu görmek

Rüyada karanfil tohumu görmek

Rüyada karanfil tohumu görmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, umduğunu bulamayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada karanfil tohumu gördüyseniz:

  • Sorunların çözümünü sağlamaya yarayabilecek belli bilgilere ulaşmak için uğraşabilirsiniz.

Rüyada karanfil tohumu görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı ve beyaz karanfil görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada açmamış karanfil görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, hasretin ve özlemin biteceğine yorulur.

Rüyada kurutulmuş karanfil görmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, şansın ve bahtın da açılacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı karanfil buketi görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, aydınlanacağına alamet eder.

Rüyada tomurcuk karanfil görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine yorulur.

Rüyada gül ve karanfil görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına işarettir.

Rüyada karanfil fidanı görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments