Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açmamış karanfil görmek

Rüyada açmamış karanfil görmek

Rüyada açmamış karanfil görmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada açmamış karanfil gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmese bile istikrarlı bir devre geçirmek istiyorsanız gelişmelere dikkat etmeniz gerekiyor.Bilinçaltındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememekten kaçının.

Rüyada açmamış karanfil görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına delalettir.

Rüyada gelen misafire kapı açmamak hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Rüyada ağacın çiçek açmasını görmek durumun değişmesine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, kendisine olan güvenin artacağına delalettir.

Rüyada açmayan çiçek görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına delalet eder.

Rüyada açma yemek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, yol yordam öğretileceğine tabir olunur.

Rüyada açmamış pembe gül görmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada açma poğaça görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, geçiminin güçleşeceğine inanılır.

Rüyada hamur açmaya çalışmak dargınların da yeniden bir araya geleceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments