Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanfil koklamak

Rüyada karanfil koklamak

Rüyada karanfil koklamak geçmişini arkada bırakacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, ortalığın karışacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada karanfil koklamak gördüyseniz:

  • Size ekstra sorumluluklar veya size ait olmayan yükler yüklemeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kırmızı karanfil koklamak yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına alamet eder.

Rüyada karanfil koklamak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada yeşil karanfil görmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanfil fidanı görmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, zor günler geçireceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yenilen karanfil görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada karanfil baharatı görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada karanfil ekmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, rahat bir hayata sahip olmaya, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı beyaz karanfil görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments