Rüyada karakoldan çıkmak

Rüyada karakoldan çıkmak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karakoldan çıkmak gördüyseniz:

  • Jest veya yardım talebiniz olan kişiler için gereğinden fazla harcama yapabilirsiniz.

Rüyada karakoldan çıkmak her konuda şansın yaver gideceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada polis ve karakol görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, saadete ereceğine, birçok engelin aşılacağına delalettir.

Rüyada karakola sığınmak çok büyük kazançlara sahip olacağına, mutlu olunacağına, üzerinde kafa yoracağına delalet etmektedir.

Rüyada askeri karakol görmek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine yorulur.

Rüyada karakolda polis görmek sürekli bağırıp çağıracağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karakola çağrılmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karakola düşmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, şansının kötüye gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine alamet eder.

Rüyada karakolluk olmak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top