Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karakola sığınmak

Rüyada karakola sığınmak

Rüyada karakola sığınmak umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, kimseden korkmayacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, canını ve malını garanti altına alacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada karakola sığınmak gördüyseniz:

  • Yolculuk edilmesini gerektiren veya yabancılarla ilgili iş koşulları da zaman alabilir.

Rüyada karakola sığınmak kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına inanılır.

Rüyada eve sığınmak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, ailesini utandırmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada camiye sığınmak geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine işarettir.

Rüyada birinin evine sığınmak bunun da rüya sahibine sorun olacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada polise sığınmak sağlık problemleri içinde olacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurdan sığınmak ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bir eve sığınmak kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına işaret eder.

Rüyada kiliseye sığınmak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, iyi anlaşacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments