Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karabasan yakalamak

Rüyada karabasan yakalamak

Rüyada karabasan yakalamak üzüntülerin sona ereceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, de rahatının yerine geleceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada karabasan yakalamak gördüyseniz:

  • Gözden kaçırmamanız gereken bir diğer noktada ilişkileriniz sırasında yakın çevrenizin söylediklerinden çok etkileniyorsunuz.

Rüyada karabasan yakalamak uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine işarettir.

Rüyada karabasan olmak iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına inanılır.

Rüyada karabasandan kurtulmak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, kazancın günden güne düşeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine inanılır.

Rüyada karabasan öldürmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli karabasan görmek çok sağlıklı olunacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karabasan görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sık sık karabasan görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada karabasanla konuşmak maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments