Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara yılanlar görmek

Rüyada kara yılanlar görmek

Rüyada kara yılanlar görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, işlerinin gerileyeceğine, borcunu ödeyeceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, büyük rahatlık yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara yılanlar gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etme çabanız, farklı beklentileri olan kişilerin sizden faydalanmaya çalışması anlamına gelebilir.

Rüyada kara yılan öldürmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada boynuzlu kara yılan görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, dertlerinin şifasını bulacağına delalet eder.

Rüyada suda kara yılan görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde kara yılan görmek çok kötü hissedileceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara yılan yakalamak aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına delalet eder.

Rüyada kocaman kara yılan görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada kara büyük yılan görmek hayata karşı cesaretleneceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada kara yılan görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, kasasının daha çok para dolacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments