Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara yılan görmek

Rüyada kara yılan görmek

Rüyada kara yılan görmek bir bebek sahibi olunacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara yılan gördüyseniz:

  • Engellere odaklanan kişilerden uzak durup, olayların aydınlanmasını bekleyin.

Rüyada kara yılan yakalamak kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda kara yılan görmek önemli ve ciddi işler yapacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, varlık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kara yılan ısırdığını görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işaret eder.

Rüyada kara yılandan kaçmak donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, bir yandan cenaze olacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına işaret eder.

Rüyada boynuzlu kara yılan görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, çok büyük adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada iki kara yılan görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada kara yılanı öldürmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine rivayet eder.

Rüyada kara uzun yılan görmek neşesine kavuşacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments