Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde kara yılan görmek

Rüyada evin içinde kara yılan görmek

Rüyada evin içinde kara yılan görmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, yeni bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde kara yılan gördüyseniz:

  • Ufak bir hediye alabilir ya da bir arkadaş toplantısında bulunabilirsiniz.

Rüyada evin içinde kara yılan görmek mutlu günlerin yaşanacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde kara sinek görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine yorulur.

Rüyada evin içinde kara kedi görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde kara yılan görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına tabir olunur.

Rüyada evinde kara yılan görmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde çok yılan görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde yeşil yılan görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde bir sürü yılan görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, yeni bir haneye sahip olacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments