Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yılanın ısırdığını görmek

Rüyada yeşil yılanın ısırdığını görmek

Rüyada yeşil yılanın ısırdığını görmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, az maliyetle ticarete atılacağına, konfor içinde yaşayacağına, borcunun kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yılanın ısırdığını gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Rüyada yeşil yılan ısırmak sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil yılan ısırdıgını görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil yılanın ısırdığını görmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılan ısırmak uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine delalettir.

Rüyada ayağını yılan ısırmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet eder.

Rüyada kara yılanın ısırdığını görmek aksiliklerin baş göstereceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına delalet eder.

Rüyada yılan ısırdığı görmek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine yorulur.

Rüyada yılanı ısırmak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments