Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara köpeğin ısırdığını görmek

Rüyada kara köpeğin ısırdığını görmek

Rüyada kara köpeğin ısırdığını görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kara köpeğin ısırdığını gördüyseniz:

  • Sağduyudan uzak teklif veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada kara köpeğin ısırdığını görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada kara yılanın ısırdığını görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kara kedi ısırdığını görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kara yılan ısırdığını görmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, ruhsal korkularından da arınacağına tabir olunur.

Rüyada kara böceğin ısırdığını görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işarettir.

Rüyada köpeklerin birbirini ısırdığını görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, bereketin ve karın artacağına, büyük maddi kayıp verileceğine delalet eder.

Rüyada annesini köpek ısırdığını görmek vefalı bir insan olacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin kolunu ısırdığını görmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments