Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara yılandan kaçmak

Rüyada kara yılandan kaçmak

Rüyada kara yılandan kaçmak onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına alamet eder.

Rüyada kara yılandan kaçmak gördüyseniz:

  • Farklı görüşleri olan kişilerin sizi yolunuzdan çevirmesine veya ilerlediğiniz alanda kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

Rüyada kara yılandan kaçmak onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kara inekten kaçmak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara köpekten kaçmak elinin de bollaşacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine alamet eder.

Rüyada karanlikta kaçmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, durulacağına işaret eder.

Rüyada kara yılanı görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda kara yılan görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun kara yılan görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada evinde kara yılan görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments