Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara inekten kaçmak

Rüyada kara inekten kaçmak

Rüyada kara inekten kaçmak kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara inekten kaçmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vaz geçebilirsiniz.Gerek iş ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada kara inekten kaçmak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara inek görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada karanlikta kaçmak büyük bir boşluğa düşeceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına işarettir.

Rüyada kara yılandan kaçmak yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına tabir olunur.

Rüyada kara köpekten kaçmak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, huzur ve saadet bulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah inekten kaçmak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inekten kaçmak hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada inekten korkup kaçmak onunla yeniden kavuşacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments