Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara köpekten kaçmak

Rüyada kara köpekten kaçmak

Rüyada kara köpekten kaçmak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına işarettir.

Rüyada kara köpekten kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için iyi niyetli planlar yapıyorsanız yardım teklifleri söz konusu olabilir.

Rüyada kara köpekten kaçmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara yılandan kaçmak çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlikta kaçmak özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, sorunlarını gidereceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara inekten kaçmak isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına tabir olunur.

Rüyada kara köpek görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, barış ve sevgi içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara köpeğin ısırdığını görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada kara köpek ısırması görmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük kara köpek görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments