Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlikta kaçmak

Rüyada karanlikta kaçmak

Rüyada karanlikta kaçmak hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada karanlikta kaçmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımların veya yardım tekliflerinizin karşılğını fazlasıyla alabilirsiniz.

Rüyada kara inekten kaçmak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kara köpekten kaçmak sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, şansının da açık olacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlikta kaçmak borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada kara yılandan kaçmak herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü kara görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek borçların artacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, afiyete ereceğine rivayet eder.

Rüyada kara ekmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, maddi gücünü yitireceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalet eder.

Rüyada büyük kara sinek görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments