Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin tavşan olduğunu görmek

Rüyada birinin tavşan olduğunu görmek

Rüyada birinin tavşan olduğunu görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, hırsızlık yapacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin tavşan olduğunu gördüyseniz:

  • Çalışmayan bir kimseyseniz sizde kaygı uyanduran bir konuda muhtemelen birisinin yardımıyla iyi sonuç elde edebileceksiniz.

Rüyada kafeste tavşan görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan yediğini görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tavşan görmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişman tavşan görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan sidiği görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, rızkının da çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman tavşan görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah tavşan yavrusu görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada vahşi tavşan görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments