Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan leşi görmek

Rüyada tavşan leşi görmek

Rüyada tavşan leşi görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada tavşan leşi gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz sizi engelliyor veya yavaşlatıyor olabilir.

Rüyada tavşan leşi görmek iş sahibi olacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada balık leşi görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine işarettir.

Rüyada inek leşleri görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölü leşi görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kedi leşi görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan leşi kokusu almak maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş hayvan leşi görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk leşi görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments