Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş tavşan görmek

Rüyada pişmiş tavşan görmek

Rüyada pişmiş tavşan görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Rüyada pişmiş tavşan gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde aşırı derecede bencil davranmaktasınız.

Rüyada pişmiş tavşan görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, tövbe etmeden vefata tabir olunur.

Rüyada pişmiş tavşan eti yemek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına tabir olunur.

Rüyada gri tavşan görmek sorunların ve engellerin biteceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatakta tavşan görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine işarettir.

Rüyada tavşan ve yılan görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşan ısırdığını görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah tavşan görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına rivayet eder.

Rüyada büyük beyaz tavşan görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments