Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan satın almak

Rüyada tavşan satın almak

Rüyada tavşan satın almak üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine alamet eder.

Rüyada tavşan satın almak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda bağlandığınız şeylerden açıkça bahsetmeniz neler yapabileceğinizin anlaşılmasını sağlayabilir.

Rüyada tavşan satın almak hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan doğumu görmek sorunların aşılacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan öldürmek işe gösterilen ilginin artacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bembeyaz tavşan görmek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına delalettir.

Rüyada küçük beyaz tavşan görmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine alamet eder.

Rüyada tavşan dışkısı görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, ailesini utandırmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan yavrusu görmek dış ticarete atılacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada koyun tavşan görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments