Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara sığır görmek

Rüyada kara sığır görmek

Rüyada kara sığır görmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara sığır gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili konuları dikkatle ele almanızda fayda var.

Rüyada kara sığır görmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, aşama göstermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kara sığır sürüsü görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, hastalıklarının biteceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada vahşi sığır görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sığır başı görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, huzur ve saadet bulacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına alamet eder.

Rüyada sığır pisliği görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine tabir olunur.

Rüyada sığır çobanı görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada sığır sürüsü otlatmak sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine delalettir.

Rüyada sığıra binmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, arkadaştan görülecek faydaya, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments