Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığır başı görmek

Rüyada sığır başı görmek

Rüyada sığır başı görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, kem gözlere gelineceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sığır başı gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir, konuyu halletmek için daha zeki stratejiler üretilmesi gerekebilir.

Rüyada sığır başı görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada sığıra binmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz sığır görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına delalet eder.

Rüyada sığır sürüsü otlatmak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada derisi yüzülmüş sığır görmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine rivayet eder.

Rüyada sığır yüzmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sığır çobanı görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına yorulmaktadır.

Rüyada besili sığır görmek onlara değer vereceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, bahtının açık olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments