Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek nohut görmek

Rüyada mercimek nohut görmek

Rüyada mercimek nohut görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mercimek nohut gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi netleştirmeniz durumunda istediğiniz yardımı bulabilirsiniz.

Rüyada mercimek nohut görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, verimin her geçen gün artacağına alamet eder.

Rüyada mercimek ve nohut görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, önünü göremez olacağına delalettir.

Rüyada nohut mercimek görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nohut ve mercimek görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalettir.

Rüyada mercimek çorba yapmak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mercimek yığını görmek sağlıklı ve zinde olacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mercimekli köfte görmek kişiye hep umut olacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Rüyada mercimek köfte yemek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, güven kaybı yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments