Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara mercimek yemek

Rüyada kara mercimek yemek

Rüyada kara mercimek yemek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kara mercimek yemek gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda tecrübelerinizi ön plana almanız gerekiyor.

Rüyada kara mercimek yemek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara mercimek görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, kız çocuğunun olacağına delalet eder.

Rüyada kara mercimek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mercimek yemeği pişirmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, başarısının azalacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ mercimek yemek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, ticaretinin de hızlanacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mercimekli yemek görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mercimekli köfte yemek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mercimek yemek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments