Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek ve şeytan görmek

Rüyada melek ve şeytan görmek

Rüyada melek ve şeytan görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada melek ve şeytan gördüyseniz:

  • İlişkileriniz gelişiyor veya bazı sözler veriliyor olabilir.

Rüyada şeytan melek görmek evliliğinde mutlu olacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına yorulur.

Rüyada melek ve şeytan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada şeytan ve melek görmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeytanla melek görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada melek şeytan görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına delalet eder.

Rüyada melek bebek görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada melek doğurmak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, parasının azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada melekle uçmak ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına, yeni mallara sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments