Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara lahana aldığını görmek

Rüyada kara lahana aldığını görmek

Rüyada kara lahana aldığını görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, maneviyatının çökeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına delalet eder.

Rüyada kara lahana aldığını gördüyseniz:

  • Yeni beceriler edinme veya yaşam standardınızı yükseltmenize yardım edecek başvurular yapma niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada kara lahana aldığını görmek rızkın ve kazancın artacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara lahana vermek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kara lahana yemek rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kara lahana almak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara lahana çorbası görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara lahana sarmak yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada kara lahana haşlamak hileli durumlarla karşılaşılacağını, ön plana çıkacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kara lahana dolması sarmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments