Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara lahana sarması görmek

Rüyada kara lahana sarması görmek

Rüyada kara lahana sarması görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, yaşamının da düzene gireceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara lahana sarması gördüyseniz:

  • Jest için yapılan anlaşmalar v.b şeyler gereken çerçevenin dışına çıkabilir, özür dilemek yerine gülüp geçmekte fayda var.

Rüyada kara lahana sarması görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına alamet eder.

Rüyada kara lahana sarması yemek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz lahana sarması yemek kalp kırıklığına neden olacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada lahana sarması sarmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada lahana sarması pişirmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada lahana sarması yemek görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada lahana sarma görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lahana sarması görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments