Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşan kara kedi görmek

Rüyada konuşan kara kedi görmek

Rüyada konuşan kara kedi görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, güzelleşeceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına delalet eder.

Rüyada konuşan kara kedi gördüyseniz:

  • Daha düne kadar sıkıntı veren olaylar işte kendiliğinden çözümleniyorlar.

Rüyada konuşan kara kedi görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin konuştuğunu görmek iyileşeceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada konuşan yavru kedi görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, umutlarının yarım kalmayacağına alamet eder.

Rüyada konuşan kediler görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine yorulur.

Rüyada kedilerin konuştuğunu görmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada konuşan beyaz kedi görmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, istediği gibi yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kedi konuştuğunu görmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada konuşan kedi görmek rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments