Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kediyi öldürmek

Rüyada kara kediyi öldürmek

Rüyada kara kediyi öldürmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kara kediyi öldürmek gördüyseniz:

  • Kabul edilebilir gerekçeler veya bazı ispatlar ortaya çıkmadan önce kimseyle fikir çatışmasına girmemenizde fayda var.

Rüyada kara kedi öldürmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kara kedinin öldüğünü görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, asil kimselerden çıkacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kara kediyi öldürmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada kara kedi yavrusu görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına alamet eder.

Rüyada kara kedi boğmak beden sağlığının zarar göreceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada kedi kara görmek sevdiklerini de koruyacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına tabir olunur.

Rüyada kara kediyi atmak işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına tabir olunur.

Rüyada eve kara kedi girdiğini görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, ağız tadının kaçacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments