Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi yakmak

Rüyada kediyi yakmak

Rüyada kediyi yakmak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kediyi yakmak gördüyseniz:

  • Oldukça tuhaf bir ruh hali içindesiniz.

Rüyada yavru kediyi yakmak kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada kara kedi yakmak huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalet eder.

Rüyada kediyi yakmak işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına rivayet eder.

Rüyada kedi yakmak kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sobada kedi yakmak her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine rivayet eder.

Rüyada evi yakmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının saçına kına yakmak ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını yakmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments