Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yakmak

Rüyada kedi yakmak

Rüyada kedi yakmak başına uğursuz olayların geleceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, büyük borçlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi yakmak gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı kararla hayatınıza ciddi bir yön verebilirsiniz.

Rüyada kara kedi yakmak sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalettir.

Rüyada yavru kediyi yakmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalettir.

Rüyada kediyi yakmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yakmak borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine tabir olunur.

Rüyada sobada kedi yakmak böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, güzel ameller işleyeceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ışıkları yakmak yaşamın kolay hale geleceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudağa kına yakmak en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, sorunların kalmayacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada üzerlik yakmak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments