Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kediyi yakmak

Rüyada yavru kediyi yakmak

Rüyada yavru kediyi yakmak manevi olarak çökmekle kalmayacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, hayatın pahalılaşmasına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına inanılır.

Rüyada yavru kediyi yakmak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durun.

Rüyada yavru kediyi yakmak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına yorulur.

Rüyada kedi yakmak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, parasal durumun düzeltileceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına inanılır.

Rüyada kediyi yakmak sorunların tatlıya bağlanacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sobada kedi yakmak çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada kara kedi yakmak istediği gibi yaşayacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada küçük yavru kedi görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada yavru kedi ezmek rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke yorulmaktadır.

Rüyada gri kedi yavrusu görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments