Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara tavuk kesmek

Rüyada kara tavuk kesmek

Rüyada kara tavuk kesmek kavgaların büyüyeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kara tavuk kesmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamızda fayda var.

Rüyada kara tavuk kesmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara kedi kesmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, kötü gününü de paylaşacağına alamet eder.

Rüyada kara koç kesmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada bıçakla tavuk kesmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına işarettir.

Rüyada beyaz tavuk kesmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada tavuk başı kesmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, yüksek bir makama geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada tavuk eti kesmek ayağa kalkacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada canlı tavuk kesmek rekabet edebilme gücünün artacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, derin bir nefes alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments