Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz keçi kesmek

Rüyada beyaz keçi kesmek

Rüyada beyaz keçi kesmek para kazanmaya başlayacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, güzel davetler alacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada beyaz keçi kesmek gördüyseniz:

  • İlk bakışta fark etmeseniz de, belli bir amacı gerçekleştirebilmek için en iyi pozisyonu aldığınızın veya aldırıldığınızın farkına varabilirsiniz.

Rüyada beyaz keçi kesmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına tabir olunur.

Rüyada keçi ve koyun kesmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Rüyada siyah keçi kesmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalettir.

Rüyada dağ keçisi kesmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun ve keçi kesmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi kesmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine rivayet eder.

Rüyada küçük beyaz keçi görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına delalettir.

Rüyada beyaz koyun keçi görmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments