Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi beslediğini görmek

Rüyada keçi beslediğini görmek

Rüyada keçi beslediğini görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, kazancının da aynı oranda artacağına rivayet eder.

Rüyada keçi beslediğini gördüyseniz:

  • İlerleyen saatlerle birlikte kısa mesafede bir yolculuk yapmanız, bazı dedikodular duymanız mümkündür.

Rüyada keçi beslediğini görmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi beslemek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada keçi yavrusu beslemek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, yanlışlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada biberonla bebek beslemek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada ineği beslemek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, işlerin düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşek beslemek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük kedi beslemek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada akrep beslemek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments