Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara giymek

Rüyada kara giymek

Rüyada kara giymek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, yüksek bir makamı olacağına, bilgi ile donanacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler son dakika değişiklikleri ile planlarınıza zarar verebilir.

Rüyada kara lastik ayakkabı giymek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına yorulur.

Rüyada kara giymek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara gömlek giymek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birinin kara çarşaf giydiğini görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara gelinlik giymek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara çarşaf giymek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara yolu görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments