Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara yolu görmek

Rüyada kara yolu görmek

Rüyada kara yolu görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, verimin ve bereketin geleceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine alamet eder.

Rüyada kara yolu gördüyseniz:

  • Duygularınızda önemli bir artış olabilir.

Rüyada kara yolu görmek elindekini de bitireceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara maymun görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, kişinin gönlünü alacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kara sinek görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara üzüm çalmak çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye alamet etmektedir.

Rüyada kara varlık görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara göl görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, tüm dileklerin tutacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ kara et görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments