Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara lastik ayakkabı giymek

Rüyada kara lastik ayakkabı giymek

Rüyada kara lastik ayakkabı giymek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada kara lastik ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisinin kötü bir durumda olduğu haberini alabilirsiniz.

Rüyada kara lastik ayakkabı giymek sevilen bir eşyanın çalınacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalettir.

Rüyada siyah lastik ayakkabı giymek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada lastik ayakkabı giymek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, saygın ve ünlü biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara lastik kaybetmek üzüleceğine, pişman olacağına, çok kötü hissedileceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kara lastik görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada lastik ayakkabı görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, büyük bir makama geleceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına delalet eder.

Rüyada siyah lastik ayakkabı görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına işaret eder.

Rüyada lastik giymek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments