Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara defter görmek

Rüyada kara defter görmek

Rüyada kara defter görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına işarettir.

Rüyada kara defter gördüyseniz:

  • Sinirlenmeye hazır durumdasınız.

Rüyada kara kaplı defter görmek bazı operasyonlar geçireceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada kara defter görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, helal rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada karalanmış defter görmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine tabir olunur.

Rüyada süslü defter görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kalem defter görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine yorulur.

Rüyada dolu defter görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada büyük defter görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret eder.

Rüyada anı defteri görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, bekârlığına da veda edeceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments