Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük defter görmek

Rüyada büyük defter görmek

Rüyada büyük defter görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, büyük zararlar getireceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük defter gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde bir hastalık olabilir.

Rüyada büyük defter görmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada not defteri görmek ettikleri duanın kabul olacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş defter görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada defter sayfası görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine tabir olunur.

Rüyada hatıra defteri okumak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü defter görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada amel defterini görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolu defter görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments