Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karalanmış defter görmek

Rüyada karalanmış defter görmek

Rüyada karalanmış defter görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karalanmış defter gördüyseniz:

  • Yoksa durumlar istenmeyen şekilde büyüyebilir.

Rüyada kara kaplı defter görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karalanmış defter görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara defter görmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada bitmiş defter görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, bir fitne çıkarmaya, hayallerinin de yarım kalacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının defterini okumak büyük maddi kayıp verileceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada veresiye defteri görmek kudretinin yerine geleceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya işarettir.

Rüyada sarı yapraklı defter görmek mevki kaybına uğrayacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz sayfalı defter görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, saygınlığa rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments