Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü defter görmek

Rüyada süslü defter görmek

Rüyada süslü defter görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada süslü defter gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için bazı fikirlerinizin revize edilmesi gerektiğinin farkına varabilir, çevrenizdeki kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Rüyada süslü defter görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada süslü havlu görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına işarettir.

Rüyada süslü beşik görmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına rivayet eder.

Rüyada deftere yazı yazdığını görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, güzel günler görüleceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Rüyada defter aldığını görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, saygınlığa, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına yorulur.

Rüyada başkasının defterini okumak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına alamet eder.

Rüyada nikah defteri görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, kısmetli bir işe atılmaya rivayet etmektedir.

Rüyada süslü koyun görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kendisini geliştireceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments