Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anı defteri görmek

Rüyada anı defteri görmek

Rüyada anı defteri görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, masumluğunu ispat edeceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, şansının açık olacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına işarettir.

Rüyada anı defteri gördüyseniz:

  • Bazı olaylar kontrol dışına çıkmadan müdahale etmeniz gerekebilir.

Rüyada anı defteri görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölüm anını yaşamak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin ölüm anını görmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öldüğün anı görmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada eşek anırması görmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, dertlerinin unutulacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine delalettir.

Rüyada deprem anını görmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüm anını görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi ölüm anını görmek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments