Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu defter görmek

Rüyada dolu defter görmek

Rüyada dolu defter görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, büyük atılımların yapılacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına işarettir.

Rüyada dolu defter gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde aşırı derecede bencil davranmaktasınız.

Rüyada dolu defter görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasa defteri görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kaplı defter görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, biraz dinleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nikah defteri imzalamak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine defter vermek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada defter sayfası görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine işaret eder.

Rüyada defter okumak kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada hesap defteri görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kısmetlerinden olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments